Skip to main content

Tannblekning

Tannbleking utføres ved hjelp av en speisialtilpasset tannskinne og blekemiddel. Blekeskinnen får du fremstilt hos oss. Vi skanner tennene dine med en intraoral skanner og fremstiller så en blekeskinne.

Hull – fyllingsterapi

Dersom en tann har fått et hull (karies) eller en fraktur trenger tannen en fylling. I dag bruker vi komposittfyllinger til å fylle tenner med.

Tanntrekking

Dersom en tann er så skadet at den ikke kan repareres, må den trekkes. En pasient som har tannkjøttsbetennelse (periodontitt) kan også oppleve at tennene løsner og må trekkes.

Rotfylling

Dersom nerven inni tannen blir skadet og infisert av bakterier må den erstattes av en rotfylling. Nerven renses bort og erstattes med et bakterietett materiale.

Tannlegeskrekk

Mange pasienter er redd for å gå til tannlegen. Vi setter av god tid og hører på pasientens ønsker og behov. Vi er interessert i å gjøre behandlingen best mulig for hver enkelt pasient.

Implantat

Behandlingen gjør det mulig å erstatte tenner som har gått tapt med et godt resultat både med hensyn til funksjonalitet og estetikk.

Akuttbehandling

De vanligste akutte problemene er smerter forårsaket av karies, visdomstenner med betennelse i tannkjøttet ved frembrudd eller periodontitt, kjeveleddssmerter i forbindelse med stress. Tannverk blir prioritert samme dag.

Krone- og broterapi

Restaureringer i tannsettet i form av kroner, broer, avtakbare proteser og implantatretinerte proteser. Kroner er metall-keramiske eller helkeramiske restaureringer av enkeltstående tenner.

Snorkeskinne

Har du problemer med snorking, kan vi fremstille en snorkeskinne til deg. Det er en tannskinne som dekker tennene i over- og underkjeven.