Jump to main content
Alle behandlinger

Tannundersøkelse

Greit å vite for førstegangsbesøkende

Første gang du kommer til oss setter vi av ekstra god tid, slik at vi kan vurdere ditt behandlingsbehov. Vi gir deg et kostnadsoverslag med en behandlingsplan.

Om behandlingen

Regelmessige tannundersøkelser er essensielle for å opprettholde god tannhelse og avdekke tannproblemer eller sykdommer tidlig. Vi anbefaler en tannundersøkelse én til to ganger i året.

Hvorfor er tannundersøkelser viktige?

Regelmessige undersøkelser bidrar til å oppdage begynnende problemer i en tidlig fase, slik at behandlingene blir mindre omfattende og kostbare.

Hva innebærer en tannundersøkelse?

Undersøkelse av tannsett, tannkjøtt og munnhule: Våre erfarne tannleger sjekker grundig for å sikre at alt er som det skal være.

Røntgenbilder: Tannlegen tar røntgenbilder for å oppdage sykdommer som ikke er synlige med det blotte øye.

Tannrens: Etter undersøkelsen utfører tannlegen en tannrens for å fjerne tannstein og misfarging. Vi bruker også Airflow-teknologi for skånsom og effektiv rengjøring.

Tilpasset innkallingsplan

Våre tannleger setter opp en individuell innkallingsplan basert på dine behov og ønsker. Du får påminnelse i god tid før timen slik at du kan endre tidspunktet hvis det ikke passer.

Behandling og oppfølging

Etter undersøkelsen gir vi informasjon om tannhelsen din og eventuelle nødvendige behandlinger. Du får råd om hjemmepleie og et prisoverslag for videre behandling.

Bestill time for tannsjekk i dag

Husker du når du sist var hos tannlegen? Er det mer enn et år siden, eller mistenker du hull i tennene, tannstein eller behov for annen behandling? Våre dyktige tannleger står klare til å gi deg en grundig tannundersøkelse.

Kontakt Østervågtannlegene for å bestille din tannundersøkelse og sikre optimal tannhelse.

Hvem passer denne behandlingen for? 

Tannundersøkelser anbefales for alle som en del av rutinemessig munnhelsekontroll for å oppdage og behandle problemer tidlig før de blir mer alvorlige.

Ønsker du konsultasjon
for denne behandlingen?
Bestill time