Jump to main content
Alle behandlinger

Rotfylling

Greit å vite for førstegangsbesøkende

Første gang du kommer til oss setter vi av ekstra god tid, slik at vi kan vurdere ditt behandlingsbehov. Vi gir deg et kostnadsoverslag med en behandlingsplan.

Om behandlingen

Hvis tannens nerve blir skadet og infisert av bakterier, kan rotfylling være nødvendig. Hos Østervågtannlegene har vi en dedikert spesialist i vår klinikk som utfører rotfyllinger når det er behov for spesialisert behandling. Vår spesialist er erfaren og kvalifisert til å ta vare på dine tannhelsebehov.

Rotfylling er en behandling som innebærer fjerning av den skadede nerven og erstatning med et bakterietett materiale. Dette er vanligvis nødvendig ved dype kariesangrep som når inn til nerven eller en skade på tannen som involverer nerven.

Behandlingen utføres under lokalbedøvelse og er som regel smertefri. Etter rotfyllingen må tannen gjenoppbygges med en tannfarget fylling eller krone. I noen tilfeller kan antibiotikabehandling også være nødvendig i tillegg til rotfyllingen.

Rotfylling er ofte den beste måten å bevare tannen på når nerven er skadet eller betent. Vårt dedikerte team hos Østervågtannlegene vil sørge for at du får omsorgsfull og profesjonell behandling.

Vi tar oss tid til å gi grundig informasjon både før, under og etter behandlingen.

Vår spesialist i rotfylling er her for å sikre at du får den beste behandlingen og kan beholde tannen din på best mulig måte.

Ønsker du konsultasjon
for denne behandlingen?
Bestill time