Jump to main content
Alle behandlinger

Akuttbehandling

Greit å vite for førstegangsbesøkende

Første gang du kommer til oss setter vi av ekstra god tid, slik at vi kan vurdere ditt behandlingsbehov. Vi gir deg et kostnadsoverslag med en behandlingsplan.

Om behandlingen

Når akutte tannproblemer oppstår, som smerter forårsaket av tannråte, betennelse i visdomstenner eller periodontitt (tannkjøttssykdom), eller kjeveleddssmerter på grunn av stress, står vi klare til å hjelpe deg.

Vi prioriterer tannverk samme dag og gjør vårt beste for å tilby deg en time så raskt som mulig. Ved akutte tann- eller fyllingsfrakturer som ikke er sjenerende, kan du vente til neste dag, men vi kan polere skarpe kanter i en akutt-time og avtale ny behandlingstime hvis tannen ikke har karies.

Vårt dedikerte team er her for å ta vare på deg og dine akutte tannbehov. Vi forstår at tannverk og skader på tennene kan være svært smertefullt og ubehagelig, derfor anbefaler vi at du bestiller time med en gang, gjerne per telefon.

Noen indikasjoner på når det kan være nødvendig med akuttbehandling inkluderer:

  • Skade på en eller flere tenner, for eksempel en bit av en jeksel som har falt ut. Vi anbefaler at du oppsøker tannlegen for å få undersøkt hvilke tiltak som må gjøres. Hvis du har knekt en tann, er det også en god idé å ta med tannbiten eller hele tannen til tannlegen. Noen ganger kan tannbiten limes på igjen, og det er viktig å holde den fuktig under transporten.
  • Vedvarende tannverk er en annen grunn til å bestille akuttbehandling. Ring for å avtale en time.
  • Hevelse rundt tannen eller i ansiktet, i tillegg til feber og redusert allmenntilstand.
  • Ising, murring og banking i en eller flere tenner.

Vi tar ditt akutte tannproblem på alvor og streber etter å gi deg den nødvendige behandlingen så snart som mulig. Kontakt Østervågtannlegene i dag for å få hjelp med dine akutte tannproblemer.

Ønsker du konsultasjon
for denne behandlingen?
Bestill time